Eğitim Programları

Etiketler:, , ,

 

Autodrom® ülkemizde trafik kültürünün oluşumunu sağlamak ve sürüş kalitesini yükselterek, güvenlik bilincini en geniş şekilde yaymak amacı ile 2003 yılından bu yana hizmet vermektedir. “Bugün Öğren, Yarını Yaşa” sloganı ile bilinçli sürücüler yetiştiren Autodrom® konusunda ülkemizin ilk yerleşik tesisidir.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış olan AUTODROM; merkezi Avusturya’da bulunan ÖAMTC / Test & Training Drivers Academy ve merkezi Amerika Birleşik Devletleri’nde olan National Safety Council (NSC) üyesidir. Firmamız, Bureau Veritas belgelendirme şirketinin yaptığı incelemeler sonucunda ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Alanında ulusal ve uluslararası sürüş teknikleri eğitimi verme konusunda yetkili olan Autodrom, uluslararası sertifikalı eğitmenleri eşliğinde, özel donanımlı 9 adet otomobil, 2 adet minibüs, 1 adet kamyon ve 2 adet motosiklet ile sürücülere “Sürüş Teknikleri Eğitimleri” vermektedir. Ayrıca firmalara yol ve sürüş güvenliği denetim ve danışmanlık hizmetleri verilmektedir.

HAFİF ARAÇ EĞİTİMLERİ

AĞIR ARAÇ EĞİTİMLERİ

HAFİF ve AĞIR ARAÇ ORTAK EĞİTİMLERİ

YOL ve SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ DESTEK HİZMETLERİ

ÖZEL AMAÇLI EĞİTİMLER

GERİ