Enerji Takımı Projesi

 

Ülkemize enerjide büyük tasarruf sağlayacak “Enerji Takımı” projesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile İstanbul Ticaret Odası ve Enerji Verimliliği Derneği Genel Başkanı İbrahim Çağlar tarafından, Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda yapılan toplantıda açıklandı.

:: autodrom ::

Toplantıda konuşan Bakan Yıldız, Türkiye’nin enerji faturasının 50 milyar dolar olduğunu belirterek, “Tasarruf için enerji takımı kurduk. Enerji Takımı; evde, yolda, okulda, sanayide, 7’den 70’e sesini duyurmak ve herkesi bu takımın aktif üyesi yapmak için tüm Türkiye’yi gezecek. Bu şekilde, nasıl tasarruf yapacağını bilen ve enerjisini verimli kullanan bireyler yetişecek.

:: autodrom ::

Enerji Takımı, 77 milyon ile el ele vererek Türkiye’yi enerji dolu yarınlara taşıyacak” dedi. Konuşmacı Ethem Genim ise verimli sürüş teknikleri hakkında ipuçları vererek, nasıl yakıt tasarrufu yapabileceğimizden bahsetti.

:: autodrom ::

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Autodrom pistinde çekilen ve Ethem Genim’in başrolünü paylaştığı “Verimli Sürüş Teknikleri” kamu spotu, kısa sürede televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak…

:: autodrom ::

:: autodrom ::

:: autodrom ::

GERİ