VW TURK Birthday Party…

Etiketler:, , ,

Türkiye’deki Volkswagen ve VW Group otomobil kullanıcıları ve fanlarını aynı çatı altında toplama amaçlı CLUB VW TURK, 27 Kasım’04 Cumartesi günü muhteşem bir organizasyonla birinci yaşını kutladı. Estremo Tuning, TR Tuning, Max Tuning ve Car Styling firmalarının katkıları ile düzenlenen güzellik yarışması, time trial ve underground party, davetlilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Saat 18.00’de start alan güzellik yarışması 20.00’ye kadar devam etti. DJ Jess’in tüm müzikleriyle renklendirdiği aktivitede, tüm davetliler oy kullandı. İç ve dış kategorilerinde her otomobil 10 puan üzerinden değerlendirildi. 1057 puanla birinci olan Umut Gönülkırmaz bu başarısını VW GOLF MK4’üne borçluydu. Yarışmaya VW GOLF MK3 ile katılan Zafer Aydoğan 952 puanla ikinci olurken, VW GOLF MK4’ü ile 914 puan alan Canyiğit Atay üçüncü oldu. İlk 3 dereceyi paylaşan sürücülere Estremo Tuning, TR Tuning ve Car Styling firmalarından birbirinden güzel hediyeler verildi.

Güzellik yarışması sonrası düzenlenen bayrak yarışı şeklindeki Time Trial yarışına toplam sekiz araçtan oluşan iki grup katıldı. Alkan Kızılca, Uğur Bahadır, Murat Açıkbaş, ve Serkan Akyüz’ün bulundukları grup birinci oldu ve sürücüler Autodrom tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildiler.

Time Trial sonrası Cafedrom’daki muhteşem partiye katılan VWTURK üyeleri, geç saatlere kadar DJ Berk’in müzikleriyle coştular… İlerleyen saatlerde VWTURK pastası kesildi ve organizasyon saatler gece yarısını gösterene kadar devam etti.

GERİ