STS Basın Karting Turnuvası…

Etiketler:, , ,

Sakarya Telekomünikasyon Sistemleri (STS) Türkiye de her geçen gün ayrı bir tehlike yaratan Trafik canavarını eğitmek için gönüllü çalışmalara başladı. 4 Temmuz 2004 Pazar günü Autodrom’da gerçekleştirilen etkinlikte, Renault Performans Team pilotu Ethem Genim ve Seat Cup pilotu Şerif YARDIMCI’nın konuşmacı olarak yer aldıkları bir seminer düzenlendi ve trafikte eğitimin önemi, süratin doğurduğu sonuçlar gibi konular incelendi…

Seminerin ardından Türkiye’de ilk kez Autodrom’da düzenlenen Skidcar eğitimlerini yakından tanıma ve test etme imkanı bulan basın mensupları Latin dans grubu eşliğinde kefiyli dakikalar geçirirken, günün yorgunluğunu barberkü parisinde attılar.

Ayrıca aynı gün organizasyona katılan basın mensupları arasında bir de karting turnuvasına düzenlendi. STS Karting Pisti’nde gerçekleştirilen turnuvada sekizerli gruplar halinde yapılan elemeler, çeyrek final ve yarı final sonucunda finale kalan isimlerden Mehmet ALİCİK birinciliği kazanırken, Ali İNCEOĞLU ikinci ve Doğan KABAK da üçüncü oldular. Kupa ve STS’nin armağanı Sagem cep telefonlarını gün sonunda düzenlenen törenle alan basın mensupları, renkli bir pazar günü geçirdiler.

STS BASIN Karting Turnuvası Sonuçları
1… Mehmet ALİCİK … motorspor.com
2… Ali İNCEOĞLU … Auto Show
3… Doğan KABAK … Magazin Otomobil Türkiye

 

GERİ