Pirelli Tuning Ödülü 2004 Finali…

Etiketler:, , ,

:: autodrom ::

TR Tuning Dergisi ve Pirelli tarafından düzenlenen Pirelli Tuning Ödülü 2004’de dereceye girenler belli oldu. 16 Ocak 2005 Pazar günü Autodrom’da gerçekleştirilen finalde, okuyucuların oyları ile belirlenen Türkiye’nin en iyi modifiyeli otomobilleri bir araya geldi…

:: autodrom ::

Auto Start Dergisi’nden Halit BOLKAN ve Onno USTA, Oto Haber Dergisi’nden Emre ANAMUR, CMS Satış ve Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Alper KAYA, Autodrom Genel Müdürü Ethem GENİM, JSV Genel Müdürü Vedat ALUF, Alba Performance’dan Mehmet CENGİZ ve TR Tuning Dergisi’nden Ahmet Sait ÖZEN’in juri üyesi olarak görev yaptığı finalde; Avrupa, Amerikan, Uzak Doğu ve Yerli kategorilerinde en iyiler belilendi.

:: autodrom ::

2004 yılında itibaren modifiyeli otomobillerin fotoğraflarının TR Tuning Dergisi’nde yayınlanması ile başlayan yarışmada Kasım ayında yayınlanan son fotoğrafların ardından, adım adım finale gelindi. TR Tuning okuyucuları, beğendikleri otomobillere oy vererek yarışmaya katıldılar ve her kategoride en çok oy alan 3 otomobil finale kaldı.

:: autodrom ::

İlk üç dereceye girenlere, PIRELLI, JSV ve Alba Performance’dan çeşitli ödüller verildi. PIRELLI her kategorinin birincisine 4 adet ultra yüksek performans lastiği olan P Zero Nero hediye ederken, JSV ve Alba Performance da hediye çekleri armağan etti.

:: autodrom ::

Amerikan Otomobilleri kategorisinde Corvette Stingray ile Ekrem EKMENCİ birinciliği kazanırken, Avrupa Otomobiller kategorisinde Peugeot 307 ile Ahmet YILMAZ, Japon Otomobilleri kategorisinde Honda CRX ile Cem TAŞÇI ve Yerli Otomobiller kategorisinde de Hyundai Accent ile Ufuk ASLAN mutlu sona ulaşan isimler oldular.

:: autodrom ::

Çok sayıda davetlinin katıldığı ödül töreni, karting turnuvası ile sona erdi. 24 kişinin mücadele ettiği turnuvada Türker İNAN birinciliği elde ederken, Buğra UMUR ikinciliği ve Aktan AKSOY da üçüncülüğü kazandı. Yağışlı havanın etkisi ile oldukça zorlu ama bir o kadar da eğlenceli geçen turnuvada, tuning tutkunları bu kez farklı bir heyecan yaşadılar.
 

GERİ