Autodrom Motor Show Renkli Başladı…

Etiketler:, , ,

Türkiye’nin ilk motorsporları fuarı “AUTODROM MOTOR SHOW” 20 Mart Cumartesi günü ziyaretçilere açıldı. Hafta sonu 11.00 – 22.00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebilecek fuarda; Ar Racing, BECK’s F1, Beste Motorsport, Cengiz Yıldız Motorsport-Kumho, CMS, Doğuş Motorsport, Elf, Fast Motorsport, G-Force, İstanbul Motorsporları Kulübü (İMK), İstanbul Offroad Kulübü (İsoff), Lassa, Max Tuning, Michelin, Opel Motorsport Turkey, Opet Drag Racing, Penta Motorsport, Pirelli, Renault Performans Team, Safari Motorspor, STS, Sunoco Oils, TOMSFED, TR Tuning ve Ulter Sport standları yer aldı…

Fuar etkinlikleri kapsamında 14:00-17:00 saatleri arasında Sakarya Telekomünikasyon Sistemleri (STS) KARTİNG TURNUVASI da organize edildi. 32 katılımcı arasında birinci olan şanslı sürücü STS’den bir Sagem cep telefonu sahibi oldu. Katılımın ücretsiz olduğı turnuva Pazar günü de devam edecek ve günü birincisi Fatih Yalçınkaya STS’den cep telefonu kazandı. Ayrıca geçtiğimiz sezon Türkiye Ralli ve Pist Şampiyonası’nda sınıfında zafere ulaşan Ehem Genim Renault Maxi Megane ile, 1997 ve 1998 senelerinde Formula 3’de şampiyonluğa ulaşan Ar Racing takım direktörü Ertan Nacaroğlu Formula 3 yarış aracı ile ve son iki yılın Türkiye Pist Super Production şampiyonu Cengiz Yıldız da Nissan Primera ile pistte yaptığı showlarla fuara renk kattılar.

Motor sporlarının öncü kulüplerinden İstanbul Motorsporları Kulübü de, “Autodrom Motor Show”daki standında 2004 yılı projelerini ziyaretçiler ile paylaştı. Bu yıl, “Markalar Şampiyonu Fiat ve Volkan Işık ile Ralliye İlk Adım” Eğitim Kampı ile sezona erken start veren İMK, 20 Mart 2004 Cumartesi günü Autodrom Konferans Salonu’nda eğitime katılmış kursiyerler arasından seçtiği en başarılı 5 ismi açıkladı. Sertuğ İPLİK, Tevfik İLERİ, Burak ALTINBAŞAK, Can ATLI ve Okan KABA ve 12-13 Haziran 2004 tarihlerinde düzenlenecek olan Darlık Tırmanma Yarışı’nda ücretsiz olarak yarışacak.

Autodrom Motor Show 21 Mart Pazar günü yapılacak etkinliklerle devam edecek…

GERİ