Autodrom Educaturk Fuarı’ndaydı…

Etiketler:, , ,

“Öğrenmenin yaşı yok!” felsefesini benimsemiş herkese seslenen ve ülkemizde bugüne kadar düzenlenen en geniş kapsamlı eğitim fuarı olan Educaturk, 11-12-13 Şubat 2005 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi.

300.000’in üzerinde ziyaretçi; anaokulları, ilköğretim kurumları, liseler, LGS ve ÖSS’ye hazırlık dershanelerinin yanı sıra; kariyer kursları, ateşelikler, spor okulları, eğitim desteği sağlayan vakıflar, eğitim kredisi veren bankalar ve eğitime gönül veren dernekler EducaTurk’te bir araya geldi. Ayrıca yurtiçi ve yurtdışından üniversiteler, özel dil okulları, au pair, mesleki eğitim kurumları, kamplar, çok uluslu firmalar ve eğitim sektöründe faaliyet gösteren daha pek çok kuruluş da EducaTurk’te yer aldı.

Bu fuara, gerek yetişkinlere, gerekse ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik yaptığı eğitim hizmetlerini anlatmak ve daha geniş kitlelere tanıtmak amacıyla Renault’da katıldı. Türkiye’nin ilk ve tek motorsporları eğitim kompleksi Autodrom ile ortak çalışan tek otomobil markası RENAULT bu fuara, güvenli sürüş eğitimi ve çocuklara yönelik olan “Sokakta İlk Adımlar” projesi ile yer aldı. . Bugüne kadar “Sokakta İlk Adımlar” projesi ile okul çağındaki 84.000 çocuğa trafik eğitimi veren RENAULT’un standında Autodrom ve güvenli sürüş eğitimleri tanıtıldı.

GERİ