Autodrom Açılıyor

Etiketler:, , ,

:: autodrom ::

1993 yılından beri Türkiye’de motor sporları organizasyonu denince akla gelen ilk isimlerden birisi olan Performans Organizasyon yeni bir projeye imza atıyor. Türkiye’nin ilk ve tek otomobil ve motor sporları eğitim kompleksi Autodrom, 21 Aralık günü “STS SPEED FRIENDLY” açılış partisi ile hizmete açılıyor…

Performans Organizasyon tarafından 72.500 m2 arazi üzerine kurulan Autodrom, Tuzla’ya bağlı Orhanlı Beldesi’nde yer alıyor… İdari ofis binası, mekanik atölyesi, Skid Car eğitim alanı, asfalt pisti, toprak pisti, karting pisti, trafik eğitim pisti, model otomobil yarış pisti, model helikopter pisti, restaurant-cafe, shop, butik, sinema salonu ve çocuk evinden oluşan sosyal tesisleri bünyesinde toplayan Autodrom, haftanın 7 günü akşam dahil hizmet verecek.

Autodrom‘da eğitimlerin yanı sıra karting yarışları da düzenlenecek. Ayrıca firmaların tanıtım, lansman ve seminer gibi etkinliklerine de ev sahipliği yapacak olan tesis, TEM-Sabiha Gökçen Havaalanı çıkışından 4.5 km, E5 Tuzla-Aydınlı çıkışından 6 km, Sabiha Gökçen Hava Limanı’ndan 6 km ve İstanbul Formula 1 Pisti’nden ise 5 km uzaklıkta bulunan Autodrom, ulaşımı oldukça kolay bir bölgede yer alıyor.

21 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan “STS SPEED FRIENDLY” partisinde Ethem Genim bu sezon ralli ve pistte kendisini şampiyonluğa ulaştıran Renault Maxi Megane ile show yapacak. Kenan Doğulu, Sibel Tüzün ve İlhan Şeşen‘in konserleri ile renk katacağı organizasyonda 2003 Renault Clio Cup ödülleri de sahiplerini bulacak.

AÇILIŞ PROGRAMI
14:00: Hoşgeldiniz
14:30: Renault Maxi Megane Show
17:00: Mini Konser: Kenan DOĞULU, Sibel TÜZÜN, İlhan ŞEŞEN
18:30: Renault Clio Cup 2003 ödül töreni
19:00: DJ Performans

GERİ